[AIZVĒRT]
Virsraksts:
Teksts:
Jūsu e-pasts:
   
   
     
 

Ansambļa "MOMO" dalībniece Roberta Džesika Larka šogad paveikusi īstu varoņdarbu, patstāvīgi piedaloties starptautiskajā bērnu/jauniešu jauno izpildītāju konkursā "Baltijas Tranzīts", kura atlases kārtas notika š. g. pavasarī, bet fināls š. g. maijā Jūrmalā. Uzaicinājumu startēt šajā konkursā Roberta ieguva Turcijā,  piedaloties talantīgo bērnu konkursā ar Anitas Rezevskas dziesmu "Enģeļa dziesma". Zīmīgi, ka konkursa "Baltijas Tranzīts" izskaņā Roberta ar konkursa dalībnieci no Turcijas vēlreiz atcerējās savu Turcijas konkursa debiju un nodziedāja "Eņģeļa dziesmu" duetā krievu valodā, izpelnoties aplausus  no konkursa rīkotājiem un pat skatītāju sajūsmas asaras.

Konkursa  "Baltijas Tranzīts" 80 dalībnieku vidū (no Lietuvas, Baltkrievijas, Ukrainas, Tatarstānas, Krievijas, Latvijas, Igaunijas, Turcijas, Nigērijas) finālā, kas notika 5 dienas, savā vecuma grupā 1-6 gadi Roberta kļuva par laureāti, uzrādot labāko rezultātu žūrijas un skatītāju vērtējumā! Bez tam, Roberta saņēma arī Līvu Akvaparka simpātiju balvu.

Papildus balva par atraktivitāti konkursa finālā Robertai bija iespēja būt starp nedaudzajiem izredzētajiem Latvijas bērniem, kas pārstāvēja valsti konkursu noslēdzošajā starptautiskajā televīzijas maratonā š. g. jūnijā tiešā ētera pārraidē visās trīs Baltijas valstīs no Dzintaru koncertzāles. Latvijā TV maratona tiešraidi nodrošināja www.platforma.lv Robertas dziedātā Anitas Rezevskas dziesma "Pīles desumaize" no jaunā koncertuzveduma "Taureņu vasaras" kopā ar TDA "Zelta sietiņš" dejotāju bērniem uzbūra uz skatuves lielisku vasaras noskaņu un izpelnījās nedalītas skatītāju simpātijas. Roberta un viņas mamma ļoti pateicas ansambļa "Zelta sietiņš" horeogrāfei Dacei Adviljonei un draugiem dejotājiem par atbalstu viņai tik svarīgajā notikumā.

Savukārt mēs - koncertprogrammas "Taureņu vasaras" autore - Anita Rezevska, MOMO pedagogi un bērni no sirds apsveicam un lepojamies ar Taviem sasniegumiem, Robertiņ!

Tā turpināt!

Konkursa "Baltijas Tranzīts" foto gelerijas skatiet sadaļā "Foto" šeit >