[AIZVĒRT]
Virsraksts:
Teksts:
Jūsu e-pasts:
   
   
     
 

Piedaloties konkursā TV Start Turcijā pagājušā gada oktobrī, divas MOMO dalībnieces, piecgadīgā Roberta Džesika Larka un astoņgadīgā Rebeka Līna Anča ieguva sertifikātu dalībai starptautiskajā festivālā „EIROPAS CERĪBA 2010” skaistuma, harmonijas un talanta konkursā „Miss EIROPAS CERĪBA 2010”. Konkurss notika Krievijas kūrortpilsētā Soči no 2010. gada 5. – 13. janvārī.

Konkursa dalībnieces bija sadalītas četrās vecuma grupās Mini Miss no 4 – 7 gadu vecumam, Jaunā Princese no 8 – 10 gadu vecumam, Miss no 11 – 13 gadu vecumam un Princese – 14 – 18 gadi.
 
 
Festivāla darbības laikā notika vairāki konkursi vairākās nominācijās : tautas deja; tautas vokāls, mūsdienu vokāls, modes teātris utt.  Par cik skaistuma, harmonijas un talanta konkurss notika tikai 12.01, meitenēm bija ļoti daudz brīva laika, lai iepazītos ar Soču pilsētu un sekotu līdzi pārējo konkursantu gaitām.
 
 
Dzīvošana bija sanatorijā „Dienvidu krasts”, kas atrodas pašā Melnās jūras krastā. Laika apstākļi, salīdzinoši ar stindzinoši auksto laiku Rīgā, bija ļoti labi. Naktī temperatūra bija +10, savukārt dienā dažkārt pat līdz +20. Daži no konkursa dalībniekiem pat peldējās.
 
 
 
Sakarā ar ļoti lielo dalībnieku skaitu citās nominācijās un ierobežoto telpu skaitu, kur varēja norisināties mēģinājumi, meitenēm netika dotas pietiekami daudz iespējas gatavoties galvenajiem konkursa iznācieniem, kā arī savam priekšnesumam. Pateicoties jaunajām tehnoloģiskajām iespējām un mammu atjautībai, bērni katru dienu gatavojās saviem priekšnesumiem patstāvīgi savos numuriņos.
 
 
Kā īpašs pārsteigums un pateicība par uzaicinājumu piedalīties konkursā, tika sagatavota A. Rezevskas „Enģeļa dziesma” krievu valodā, ko abas konkursa dalībnieces izpildīja Pareizticīgo Ziemassvētku koncertā, izpelnoties lielu atzinību no klātesošajiem klausītājiem.
 
 
Neskatoties uz nepietiekamo mēģinājumu skaitu, abas konkursa dalībnieces, ļoti veiksmīgi startēja savās nominācijās. Mazā Roberta Džesika, kurai šī bija debija tāda veida konkursā, ieguva 2-vice mini miss EIROPAS CERĪBA 2010 titulu, atstājot aiz sevis vairākas dalībnieces ar daudz lielāku pieredzi šāda veida konkursos.
Rebeka Līna ieguva divus titulus – Jaunā skaistuma princese un 3-vice Jaunā princese EIROPAS CERĪBA 2010.
 

 

 

Foto reportāžu no konkursa Sočos skatieties šeit >